AIGUADOLÇ, RACONS DE MAR

VISITES GUIADES PER GRUPS

La Confraria col·labora amb l’empresa de serveis culturals AGISITGES especialitzada en visites guiades d’àmbit cultural i de divulgació de la protección del medi ambient.

Començarem la visita a l’esplèndit mirador que es trova a l’entrada del Port d’Aiguadolç, des d’on gaudirem de les vistes de la platja de la Marina, i les espectaculars Costes del Garraf. Parlarem de les surgències d’aigua dolça, les rieres que aporten els nutrients tant necessaris per la vida marina, els avencs o el sistema càrstic del Massís.

Tot passejant pel moll de Llevant, coneixereu la història del Port, la torre de Capitania, el pati de carenes, i fins arribar a l’espai reservat a les barques de pesca artesanal que encara es conserven a Sitges.

Acabarem la visita a la seu de la Confraria de Pescadors, on us ensenyarem les arts de pesca que s’utilitzen a Sitges com les nanses, els catúfuls i fins i tot un fanal per a la pesca del calamar.

I com no pot ser d’altre manera, la Confraria us oferirà per acabar un tastet de Malvasia de Sitges, tant lligada al clima mediterràni de la nostra costa, acompanyada d’uns carquinyolis. Tot plegat, per acabar l’experiència amb gust a racons de mar.

 

Pressupost per grups:

Durada de l’activitat: 2h
Preu de l’activitat: 20 euros + IVA per persona (mínim de 10 persones)
Inclou tastet de Malvasia i carquiñolis de Sitges

Reserves: confraria_sitges@yahoo.es

 

IMATGES

visites guiades per grupsvisites guiades per grupsvisites guiades per grupsvisites guiades per grups

 

+ activitats