ACTIVITATS
VISITES COMENTADES i TASTETS MARINERS
Si vols viure una experiència diferent i a la teva mida, contacta amb nosaltres mitjançant el correu confraria_sitges@yahoo.es i et farem arribar una proposta. T’oferim l’opció de combinar les visites guiades amb els ranxos o els tastets, segons els teus interessos.
GASTRONÒMIQUES
Grup mínim de 15 persones, depenent de l’activitat.
- RANXOS MARINERS
Experiència gastronòmica amb els nostres pescadors artesanals, que us oferiran una varietat dels millors productes de temporada.
- TASTETS TEMÀTICS
Experiència gastronòmica temàtica amb productes del Garraf, de la mà dels nostres pescadors artesanals. Es pot combinar amb una visita guiada.
- UN MAR DE MALVASÍA
El cultiu de la Malvasia i la pesca artesanal, oficis ancestrals a la nostra vila, donen sentit a aquesta experiéncia gastronómica i cultural.
VISITES GUIADES (per escoles o grups)
- LA COSTA DEL GARRAF I LA PESCA ARTESANAL A SITGES (per escoles)
Veniu a conèixer la Costa del Garraf, la Confraria de Pescadors, la nostra història, les arts de pesca artesanal, i les nostres barques.
- AIGUADOLÇ, RACONS DE MAR (per grups)
Des del Port d’Aiguadolç, parlarem de les surgències d’aigua dolça, les rieres que aporten els nutrients tant necessaris per la vida marina, els avencs o el sistema càrstic del Massís. Tot passejant pel moll de Llevant, coneixereu la història del Port, la torre de Capitania, el pati de carenes, i fins arribar a l’espai reservat a les barques de pesca artesanal que encara es conserven a Sitges. Acabarem la visita a la seu de la Confraria de Pescadors, on us ensenyarem les arts de pesca que s’utilitzen a Sitges com les nanses, els catúfuls i fins i tot un fanal per a la pesca del calamar. I per acabar l’experiència amb gust a racons de mar, un tastet de Malvasia de Sitges i carquinyolis.
RESUM 2020
- Covid-19, reducció d'activitats públiques
RESUM 2019
- Un mar de Malvasia. Activitat conjunta amb el CIM (23.novembre.2019)
- Festa Verema i mostra de vins (13.Setembre.2019)
- Festa del Carme amb Peixets fregits a la Confraria (16.Juliol.2019)
- Del Museu al plat: tasta el Sitges més Mediterrani (Juliol-Agost.2019)
- Del Museu al plat: tasta el Sitges més mariner (18.Maig.2019)