LA PESCA ARTESANAL A SITGES

VISITES GUIADES

Visita guiada al Port d’Aiguadolç de Sitges, on podreu conèixer de primera mà els trets distintius de la nostra Costa del Garraf. Parlarem de les surgències d’aigua dolça, les rieres que aporten el nutrients tant necessaris per la vida marina, els avencs o el sistema càrstic del Massís.

Comencem la visita a la Confraria de Pescadors, on la nostra guia turística us farà un apunt sobre la nostra història, així com les diferents arts de pesca que utilitzem, com el tresmall, les nanses per a les sèpies o els catúfols per pescar pops.

Tot passejant, anirem fins al moll de llevant, on es troben les nostres barques, un del nostres pescadors ens explicarà l’ofici, i amb sort podrem veure les captures del dia.

Opcionalment per escoles:

Us oferim una xerrada participativa “El món dels taurons”, amb la que podreu veure taurons dissecats, mandíbules de varies mides i fins i tot ous!

Per a aquesta activitat col·labora amb nosaltres EL PEIX AL PLAT, projecte de divulgació de la pesca sostenible i consum responsable.

Per escoles:
Durada de l’activitat: d’1h 30m a 2h 30m
Preu de l’activitat: 6 euros per nen amb suplement de 2 euros per nen si es fa la xerrada participativa “El món dels taurons” Mínim de 25 nens

Per grups:
Durada de l’activitat: 1h 30m
Preu de l’activitat: 10 euros per persona amb un mínim de 10 persones

 

PER GRUPS

visites guiades per grupsvisites guiades per grupsvisites guiades per grupsvisites guiades per grups

 

PER ESCOLES

pesca artesanal / activitatsPESCATURISME

+ activitats